Els meus llibres en català

Hola a tots:

A poc a poc estic traduint els meus llibres al català i els aniré afegint aquí.

I Love Your Cupcakes (M’encanten els teus cupcakes) Olga Núñez Miret

I Love Your Cupcakes (M’encanten els teus cupcakes). Comèdia romàntica pastissera.

Si us cau la bava amb els programes de cuina de la tele i creieu que la xocolata és una de les set meravelles del món, seguiu llegint…
I love Your Cupcakes (M’ encanten els teus cupcakes) és una novella romàntica dolça, una fantasia virtual alta en calories i una aventura divertida. Atreviu-vos a fer-hi una mossegada!
La Dulce, l’Adelfa i en Storm, els protagonistes de ‘I love Your Cupcakes’ (M’ encanten els teus cupcakes) són socis de negocis, amics i comparteixen algunes interessants connexions familiars. La Dulce està cansada que tots els homes només es fixin en els seus pastissos. La seva amiga Adelfa, encara que és professora de química, no aconsegueix trobar la recepta de la relació perfecta. I en Storm, el tercer dels socis de la pastisseria/cafeteria/galeria d’art i excaserna de bombers, és un artista que no domina l’art de l’amor. Com podien imaginar-se que al plató del concurs “Tens el que es necessita per a convertir-te en la propera estrella de la rebosteria?” trobarien assetjament sexual, tramposos, baralles, amistat i també amor?
Amb gossos, cotxes de bombers, autobusos de Londres de dos pisos, autobusos escolars, artistes, químics, enginyers, arquitectes, intriga, escàndols, bigàmia… i molts, molts postres, ‘I Love Your Cupcakes?’ és una comèdia romàntica amb un cor molt dolç. No espereu un realisme intens o lliçons sobre com n’és de dura la vida. Trobareu dolents molt dolents, tramposos, bons boníssims, individus estranys i personatges encantadors tot i amb els seus defectes. Sobretot us puc prometre bon humor, amistat, somriures, esperit comunitari, un gran cor i molts pastissos. Tasteu-ho! Estic segura que en voldreu més!
Espero que us enamoreu de la Dulce, l’Adelfa, en Storm i els seus amics tant com jo. I si és així, per favor, digueu-m’ho. No em faria res de seguir escrivint més aventures sobre ells i fornejar més pastissos!

Amazon                                  Altres tendes

Sempre sota vigilància Olga Núñez Miret

Sempre sota vigilància

Us agrada espiar els altres? Creieu que no es fa mal a ningú amb això?
La Pat creia que havia deixat enrere el seu passat i començat una nova vida. Però no ens podem deslliurar del voyeurisme, les obsessions i la família amb tanta facilitat. De vegades és necessari prendre mesures dràstiques per sobreviure l’assetjament d’un home, especialment d’un home com en Herman. I aquest cop la Pat està decidida a guanyar la partida, sigui quin sigui el peu que hagi de pagar.
Al món actual, on la tecnologia domina les nostres vides i mai estem sols ni existeix una veritable intimitat, aquesta novel·la curta és més que una obra de ficció, és una advertència sobre els perills que ens esperen a les nostres pròpies cases. Fins on arribaríeu vosaltres per venjar-vos d’algú que us estigués controlant la vida?
Autora i psiquiatre Olga Núñez Miret ens torna a portar una història on els motius dels personatges i el funcionament de les seves ments us mantindrà en suspens. Breu, tensa i sense miraments, us obligarà a llegir-la d’una tirada fins al final.
Si sou fans de ‘Psicosi’, ‘Peeping Tom’ i ‘Dona soltera blanca’ i us fascina i us repel·leix ‘Gran Hermano’ aquest obra per adults, us enganxarà.

Amazon

Coses d’àngels 1. Alerta Pink

Coses d’àngels 1. Alerta Pink

Tu ets la Pink, no ets la més maca de les noies, però ets llesta i amb molts recursos. Què fas quan el teu millor amic s’ofereix a tenir sexe amb tu, perquè creu que no tens cap altra oportunitat ? Planeges com venjar-te amb les teves dues millors amigues, és clar !

Sembla que has tingut sort quan un nou i misteriós estudiant es presenta a l’escola. I per si fos poc, sembla estar interessat en tu. Podria participar en el pla. Però, sembla que té el seu propi pla… Insisteix a dir que no és un noi normal i corrent. I el que semblava fàcil al començament, es complica més i més quan el Cel i l’Infern truquen a la seva porta.

Alerta Pink és la història de la Pink, una noia de 17 anys, bona estudiant, eloqüent i llesta. Mai ha estat el centre d’atenció ni ha estat entre les deu noies més popular o atractives de l’escola. Quan dos joves, tots dos dient que son àngels, insisteixen a dir que ella és “especial”, es barallen per aconseguir la seva atenció i cooperació i li diuen que ella és la clau del futur de l’univers, no pot evitar preguntar-se: perquè jo?

La Pink, una noia de 17 anys, es l’Escollida per solucionar el conflicte entre el Cel i l’Infern. Necessita ajuda però, en qui pot confiar?

Ser Especial no és cap ganga. Pregunteu-li a la Pink.

Totes les tendes

Coses d’àngels 2. Variacions de Greg

Coses d’àngels 2. Variacions de Greg.

Què més et podria passar després de la mort i la resurrecció de la teva mare ? Què més podrien fer-li a la Pink el Cel i l’Infern ? Bé, per començar, li envien un mainader infernal nou, que està molt bo. I encara que els agrada a totes, ell només té ulls per ella.

Quan la Pink s’assabenta del preu que va costar el ‘miracle’ de salvar a la seva mare, se’n adona que ha d’anar amb molt de compte, ja que l’Infern no és bon perdedor.

Una de les seves amigues vol trobar l’home perfecte, l’altra s’està veient amb algú de qui no vol parlar, hi ha un dimoni que no sap quan donar-se per vençut, i un àngel que té la seva pròpia agenda. Què cels o dimonis estava passant?

Quan els dimonis diuen que et volen ajudar i els àngels no deixen d’interferir, només pots confiar en tu mateixa i en uns quants amics.

Totes les tendes

Coses d’àngels 3. Pink, àngel o dimoni?

OK, OK, OK. La Pink ho havia entès per fi. És l’Escollida, li agradi o no. El Cel i l’Infern l’estan pressionant cada cop més, i els seus enviats són més a prop de casa que mai. Tan a prop que no els pot ignorar. I ella farà tot menys això.

Tingui el temps que tingui, està decidida a fer que compti. Solucionarà el futur de les seves amigues, ajudarà a la seva família, i viurà una mica. I després, es posarà al comandament de la situació. Perquè ningú podrà dir que la Pink es va rendir sense lluitar. Per més gran i dolent que sigui l’enemic. Perquè si te’n has d’anar, ho has de fer per la porta gran.

Confusió de sexes, romanços, antics amors que per fi germinen, nous reptes, intervencions divines, llàgrimes, rialles i màgia. Tot això i més. Perquè si te’n has d’anar, ho has de fer per la porta gran.

Totes les tendes

Moltes gràcies i espero que us agradin els meus llibres.